Σκότωσε τον φίλο του και πήρε το “εκατό” ότι βρήκε πτώμα

Πεδίο μάχης η νύχτα γάμου! – Στο νοσοκομείο γαμπρός και νύφη

Η απόλυτη ανατροπή σημειωθηκε στο φόνοι ενός 45χρονου ηλεκτρολόγου σε χωριό των Ελευθερών Παγγαίου, καθώς αποκαλύφθηκε ότι είχε δολοφονηθεί από έναν στενό του φίλο, ο οποίος είχε ειδοποιήσει μάλιστα την αστυνομία ότι τον βρήκε νεκρό.

Ο 46χρονος φέρεται να διέπραξε το έγκλημα υπό την επήρρεια αλκοόλ, όμως είχε την διαύγεια να παραστήσει τον αθώο φίλο που βρήκε νεκρό το θύμα. Πλέον κρατείται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας. Όπως έγινε γνωστό, είχε καλέσει ο ίδιος την Αστυνομία αργά το βράδυ του Σαββάτου υποστηρίζοντας ότι επισκέφθηκε τον 45χρονο ηλεκτρολόγο και τον βρήκε νεκρό. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι του θύματος βρήκαν τη σορό στην αυλή του σπιτιού και ο δράστης υποστήριξε ότι προσπάθησε να μεταφέρει το θύμα στο νοσοκομείο ελπίζοντας ότι ζούσε ακόμη.

Όμως, κατά την διάρκεια της προανάκρισης που ακολούθησε, ομολόγησε ότι αυτός τον πυροβόλησε επειδή τσακώθηκαν. Υπέδειξε εν συνεχεία στους αστυνομικούς πού είχε κρύψει το όπλο του εγκλήματος. Τώρα διώκεται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι