Σκοτώθηκε 66χρονος εργαζόμενος από αποκόλληση βράχου

Νέο θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ - Νεκρή μία 52χρονη

Λίγους μήνες προτού καταφέρει να βγει στη σύνταξη, σκοτώθηκε σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι στο Ρόδο, εν ώρα εργασίας, ένας 66χρονος άνδρας.

Ο άτυχος 66χρονος απασχολούνταν σε εταιρεία αποψίλωσης. Το συνεργείο βρισκόταν σήμερα στη δασική περιοχή από την Ελεούσα προς τον Προφήτη Ηλία. Το μεσημέρι, πάτησε σε ένα κομμάτι βράχου, με αποτέλεσμα αυτό να υποχωρήσει, να τον παρασύρει στην πλαγιά και εκεί να τον καταπλακώσει στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τον, θανάσιμα. Για τον απεγκλωβισμό του υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ο άνδρας καταγόταν από την περιοχή του Έμπωνα και πάλευε να συμπληρώσει τα ένσημά του για να μπορέσει να βγει στη σύνταξη, όπως γράφουν ροδιακά μέσα ενημέρωσης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx