Σκοτώθηκε νεαρή τουρίστρια που ήθελε να βγάλει selfie στα Μάλια

Σκοτώθηκε νεαρή τουρίστρια που ήθελε να βγάλει selfie στα Μάλια

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές μιας συντροφιάς τουριστών στην Κρήτη, όταν μια κοπέλλα της παρέας έπεσε από γέφυρα στην Εθνική οδό και σκοτώθηκε στην προσπάθειά της να βγάλει selfie.

Σύμφωνα με το Flashnews.gr, το δυστύχημα έγινε όταν η ίδια μαζί με την παρέα της, σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου για να τραβήξουν φωτογραφίες. Σύμφωνα με το ekriti.gr αυτό συνέβη σήμερα τις 12:30 το μεσημέρι και οι νοσηλευτές που έσπευσαν από το ΕΚΑΒ δεν μπόρεσαν να προσφέρουν τίποτα στην νεαρή γυναίκα, καθώς είχε σκοτωθεί ακαριαία πέφτοντας από ύψος περίπου 25 μέτρων.

Σύμφωνα με τα περισσότερα τοπικά μέσα η νεαρή παραπάτησε, ενώ μερικά δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.Δεν γνωρίζουμε την εθνικότητα της τουρίστριας. Κατά πληροφορίες, ήταν 20-25 ετών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι