Σκοτώθηκε οι πρώτος Λιβανέζος στρατιώτης από επίθεση του Ισραήλ με drone

Σκοτώθηκε οι πρώτος Λιβανέζος στρατιώτης από επίθεση του Ισραήλ με drone
LIBANOS APE

Τον θάνατο ενός στρατιώτη του από επίθεση του Ισραήλ με drone που είχε στόχο μοτοσικλέτα η οποία περνούσε μπροστά από σημείο ελέγχου όπου βρισκόταν ο ένστολος στον νότιο Λίβανο ανακοίνωσε ο στρατός της χώρας.

Πρόκειται για τον πρώτο στρατιώτη του Λιβάνου που σκοτώνεται σε ισραηλινό πλήγμα από τότε που το Ισραήλ κλιμάκωσε τους βομβαρδισμούς του στον Λίβανο την περασμένη εβδομάδα. Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Χ, ο στρατός ανακοίνωσε ότι ο στρατιώτης «σκοτώθηκε από μη επανδρωμένο αεροσκάφος του ισραηλινού εχθρού που στόχευε μοτοσικλέτα κατά τη διέλευσή της από σημείο ελέγχου στην περιφέρεια Ουαζανί.» Σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στον στρατό, το ισραηλινό drone στόχευσε «τη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο Σύροι, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο στρατιώτης από θραύσματα οβίδας». Το γεγονός ότι σκοτώθηκε στρατιώτης έχει μεν πολιτική σημασία, αλλά εκατοντάδες είναι μέχρι στιγμής οι απώλειες αμάχων στο Νότιο Λιβανο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx