Σκοτώθηκε σε καραμπόλα με 5 ΙΧ ο πολίστας Αλέξης Σταϊκόπουλος

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Ο 45χρονος παλαίμαχος πολίστας και προπονητής Αλέξης Σταϊκόπουλος σκοτώθηκε τα ξημερώματα στην λεωφόρο Ποσειδώνος, στο Ελληνικό, σε τροχαίο δυστύχημα όπου ενεπλάκησαν 5 οχήματα, ενώ εκείνος επέβαινε στη μοτοσικλέτα του.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης ανάρτησε το εξής:

«Εκφράζουμε την βαθιά οδύνη του στο άκουσμα της απροσδόκητης απώλειας του συναδέλφου μας Αλέξη Σταϊκόπουλου. Φίλε Αλέξη, το χαμόγελο και η θετική σου ενέργεια θα παραμείνουν άσβεστα στην μνήμη μας. Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους του εκλιπόντος».

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανήρτησε στα social media κείμενο όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται:

«Όλοι στην οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης θρηνούμε τον αδόκητο χαμό του Αλέξη Σταϊκόπουλου από τροχαίο ατύχημα χθες το βράδυ. Ένας νέος άνθρωπος, χάθηκε τόσο άδικα και ακόμα προσπαθούμε να πιστέψουμε ότι είναι πραγματικότητα. Αλέξη έφυγες πολύ νωρίς από κοντά μας».

Σε επίπεδο προπονητικής είχε περάσει από τις υποδομές του ΝΟ Βουλιαγμένης, ενώ το μεγάλο του βήμα το είχε κάνει με τον ΝΟ Καλαμακίου στην Α1 Ανδρών. Ήταν πατέρας δύο παιδιών και α τελευταία χρόνια, συνιδιοκτήτης του κλαμπ Rumors στη Βουλιαγμένη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι