Σκοτσέζος μεγιστάνας σκότωσε από ζήλια την παρουσιάστρια σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Σκοτσέζος μεγιστάνας σκότωσε από ζήλια την παρουσιάστρια σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Eπιχειρηματίας πυροβόλησε και σκότωσε τη παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών σύζυγό του, πιθανόν μάλιστα μπροστά στα τρία τους παιδιά, και εν συνεχεία αυτοκτόνησε. Το δράμα έλαβε χώρα στο σπίτι τους στην Άγκυρα, όπου ζούσε το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του άνδρα στη Μέση Ανατολή.

Δράστης είναι ο 53χρονος David Thomas Blyth, μεγιστάνας των πετρελαίων, πρόεδρος της διεθνούς εταιρείας ASG Inspection, και θύμα η 40χρονη Victoria Vera Blyth, η οποία παλαιότερα παρουσίαζε πρωινή εκπομπή στο Europe 2 μαζί με τον Τσέχο ραδιοτηλεοπτικό παραγωγό Λέος Μάρες.

Τα τρία παιδιά -ηλικίας 4, 10 και 14 ετών- φέρονται να βρίσκονταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή. Τώρα τα ανέλαβε η γιαγιά τους και μητέρα του θύματος.  Το έγκλημα έγινε μετά από έντονη λογομαχία, όταν ο δράστης θεώρησε ύποπτα τα μηνύματα στο κινητό της συζύγου του. Η Victoria Vera Blyth γεννήθηκε στη Νότια Αφρική και μετακόμισε στην Τσεχία με την οικογένειά της. Εκεί σπούδασε μουσική και έγινε διάσημη μετά την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ το 2004. Εν συνεχεία έγινε γνωστή και ως κωμικός και ως παρουσιάστρια τηλεοπτικών προγραμμάτων στην Τσεχία. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 και έζησε μαζί στην Πράγα για αρκετά χρόνια πριν μετακομίσει στην Τουρκία, πρώτα εκείνος το 2019 και εν συνεχεία εκείνη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx