Σκρέκας: Τα μέτρα για την ακρίβεια, έχουν αρχνίσει να αποδίδουν σταδιακά

Σκρέκας: Τα μέτρα για την ακρίβεια, έχουν αρχνίσει να αποδίδουν σταδιακά

Όλα τα μέτρα για την καταπολέμηση της ακρίβειας, «θα συνεχιστούν για όσο καιρό απαιτείται» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Αναφερόμενος στο θέμα της ακρίβειας, που αποτέλεσε και το αντικείμενο της χθεσινής συζήτησης στη Βουλή, σημείωσε ότι «τα μέτρα που έχει αναλάβει η κυβέρνηση για την αποκλιμάκωση των τιμών, έχουν αρχίσει και αποδίδουν».

Ο κ. Σκρέκας, ανέφερε ότι υπάρχουν πολυεθνικές που χρησιμοποιούν αθέμιτες πρακτικές για να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους και για τον λόγο αυτό υπάρχουν προϊόντα που στην Ελλάδα έχουν υψηλότερες τιμές απ’ ότι σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, επισημαίνοντας όμως, ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρώτος Ευρωπαίος Πρωθυπουργός που το επεσήμανε, ζητώντας μια συνολική ευρωπαϊκή απάντηση».

Τέλος, ο υπουργός διαβεβαίωσε, ότι τόσο το «καλάθι του νοικοκυριού» όσο και όλα τα μέτρα για την καταπολέμηση της ακρίβειας, «θα συνεχιστούν για όσο καιρό απαιτείται».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι