Σοφιανός: Να παραιτηθεί άμεσα η αντιδήμαρχος που είπε κατσαρίδες και τρωκτικά τους διαδηλωτές του ΚΚΕ

Νέα κατολίσθηση στην Κόρινθο – Ξανάκλεισε ο Ισθμός

Την «άμεση παραίτηση της αντιδημάρχου του δήμου Αθηναίων Αλεξίας Έβερτ για τις κατάπτυστες δηλώσεις που έκανε χαρακτηρίζοντας “κατσαρίδες” και “τρωκτικά” τους διαδηλωτές του ΚΚΕ» ζητεί ο Νίκος Σοφιανός μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος της Αθήνας.

Ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Σοφιανού:

«Η αντιδήμαρχος Αθηναίων, Αλεξία Έβερτ, με κατάπτυστες δηλώσεις, χαρακτήρισε “κατσαρίδες” και “τρωκτικά” τα μέλη του ΚΚΕ που διαδήλωσαν χθες στην επέτειο του Πολυτεχνείου. Αυτοί οι χαρακτηρισμοί δείχνουν το ήθος και το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης, που έχουν επιλέξει ορισμένοι από τον χώρο της ΝΔ. Μετά από αυτές τις άθλιες δηλώσεις είναι αυτονόητο το αίτημα των δημοτικών συμβούλων του ΚΚΕ για άμεση παραίτηση της συγκεκριμένης Αντιδημάρχου του Δήμου Αθηναίων».

Η Αλεξία Έβερτ, κόρη του Μιλτιάδη Έβερτ, έκανε το σχόλιο σε ανάρτηση της ης δημοσιογράφου Πέπης Ραγκούση που είχε ποστάρει μια φωτογραφία απο την συγκέντρωση του ΚΚΕ στην αμερικανική πρεσβεία. Η Ραγκούση έγραφε «Τριάντα χρόνια εκτός πραγματικότητας, τώρα και εκτός κοινωνίας» και η αντιδήμαρχος (κοινωνικής αλληλεγγύης) Αθηναίων έκανε το σχόλιο «Πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε με κατσαρίδες και τρωκτικά. Έτσι ήταν, έτσι είναι και έτσι θα είναι!»

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι