Σουηδία: Έφηβος πυροβολήθηκε σε σχολείο, ο ύποπτος συνελήφθη

Σουηδία: Έφηβος πυροβολήθηκε σε σχολείο, ο ύποπτος συνελήφθη

Η σουηδική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι ένα άτομο εφηβικής ηλικίας δέχτηκε πυροβολισμούς σε απόπειρα κατά της ζωής του σε σχολείο κοντά στη Στοκχόλμη και ότι ο ύποπτος συνελήφθη και η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο.

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί σε σχολείο της νότιας Στοκχόλμης, σύμφωνα με την αστυνομία. “Ενα άτομο πυροβολήθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το άτομο αυτό είχε τις αισθήσεις του και μπορούσε να μιλήσει όταν φτάσαμε εκεί”, είπε στο Ρόιτερς εκπρόσωπος της αστυνομίας. “Δεν αναζητούμε άλλους δράστες. Εκτιμάμε ότι ελέγχουμε την κατάσταση στο σχολείο”, σημείωσε ο εκπρόσωπος αρνούμενος να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx