VIDEO

Σοβαρά επεισόδια στην βορειοδυτική Αγγλία μετά την δολοφονία τριών κοριτσιών

Σοβαρά επεισόδια στην βορειοδυτική Αγγλία μετά την δολοφονία τριών κοριτσιών

Οι αρχές ανέφεραν πως ο δράστης δεν είναι μετανάστης.

Σε τρία παιδιά ανήλθε ο απολογισμός από την επίθεση σε κατασκήνωση χορού με θέμα την Taylor Swift στο Σάουθπορτ της βορειοδυτικής Αγγλίας. Σύμφωνα με το Sky News και αναδημοσιεύει η ΕΡΤ, επενέβη η αστυνομία για να σταματήσει μαινόμενο πλήθος που πετούσε πέτρες σε τζαμί, καθώς αναφέρθηκε ότι ο 17χρονος που κρατείται χωρίς να έχουν απαγγελθεί κατηγορίες είναι παράνομος μετανάστης. Η αστυνομία το διέψευσε.

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε και οχήματα της αστυνομίας πυρπολήθηκαν. «Έχουμε ήδη πει ότι το άτομο που συνελήφθη γεννήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο και οι εικασίες δεν βοηθούν κανέναν αυτή τη στιγμή», ανακοίνωσε η αστυνομία.

Στη μνήμη των τριών θυμάτων, ηλικίας από έξι ως εννέα ετών οι κάτοικοι αποτίουν φόρο τιμής υπό αστυνομικό κλοιό στο παραθαλάσσιο θέρετρο κοντά στο Λίβερπουλ, ενώ πληθαίνουν τα διαδικτυακά μηνύματα συμπαράστασης προς τη δασκάλα Leanne Lucas, διοργανώτρια της εκδήλωσης, η οποία συγκαταλέγεται στους τραυματίες.

Μάρτυρες περιέγραψαν σκηνές «από ταινία τρόμου» καθώς παιδιά που διασκέδαζαν χορεύοντας το μεσημέρι της Δευτέρας, δέχονταν μαχαιριές. Ο 17χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η αστυνομία είπε ότι γεννήθηκε στο Κάρντιφ της Ουαλίας και είχε ζήσει για χρόνια σε ένα χωριό περίπου 3 μίλια (5 χιλιόμετρα) από το Σάουθπορτ, ενώ διεξάγεται έρευνα για τις ανεξακρίβωτες πληροφορίες που τον ήθελαν μετανάστη.

Τα ονόματα των τριών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους δόθηκαν στη δημοσιότητα. Η μικρότερη σε ηλικία, μόλις 6 ετών ονομάζεται Bebe King. «Είναι απίστευτο να βάζουμε λουλούδια για κοριτσάκια που ήθελαν απλώς να χορέψουν», δήλωσε κάτοικος. Η Τέιλορ Σουίφτ έγραψε στο Instagram ότι είναι «εντελώς σοκαρισμένη».

Πηγή: real.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι