Σοβαρά ήταν, εντέλει, τα τραύματα ναυτών και επιβατών του Saonisos που προσέκρουσε σε προβλήτα

Σοβαρά ήταν, εντέλει, τα τραύματα ναυτών και επιβατών του Saonisos που προσέκρουσε σε προβλήτα

Κατά τις εργασίες πρόσδεσης του επιβατηγού -οχηματαγωγού Saonisos σήμερα τα χαράματα στο λιμένα της Φολεγάνδρου, οι ισχυροί βοριάδες το έριξαν με βία στην προβλήτα και μεταξύ όσων ανακοινώθηκαν ήταν ότι “τραυματίσθηκαν ελαφρά τρία μέλη του πληρώματος και δύο επιβάτες”.

Ομως πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι θα διακομισθούν όλοι οι τραυματίες στη Σαντορίνη με Super Puma και από εκεί με αεροπλάνο στην Αθήνα, καθώς ο ένας έχει τραυματισθεί στη σπονδυλική στήλη, ένας άνδρας χρειάσθηκε ράμματα στο κεφάλι, μια γυναίκα έχει επίσης αιμάτωμα στο κεφάλι, και οι άλλοι δύο έχουν τραύματα στην ωμοπλάτη και στον μηρό.

Παρεμπιπτόντως, αυτές τις πληροφορίες τις έδωσε ο δήμαρχος, που είναι και ο…. οδηγός του ασθενοφόρου. «Τώρα είμαι εγώ ο οδηγός του ασθενοφόρου αλλά επιτέλους από μεθαύριο καταφέραμε και μας ενέκριναν έναν οδηγό ασθενοφόρου για 12 μήνες. Πριν δύο μέρες πήρα την έγκριση από την 2η ΔΥΠΕ. Αναμένουμε να μας εγκρίνουν και νοσηλευτή και γιατρό ειδικότητας που είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα», είπε ο δήμαρχος Φολεγάνδρου κ. Κυριάκος Μαρινάκης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι