Σπαρτιάτες: “Κακοί χειρισμοί και woke ατζέντα” η NΔ

Σπαρτιάτες: “Κακοί χειρισμοί και woke ατζέντα” η NΔ

«Είναι προφανές ότι πια ο Μητσοτάκης δυσκολεύεται όχι μόνο να κυβερνήσει, αλλά και να διοικήσει το κόμμα του, όσο και αν προσπαθήσει να ξεγελάσει τους ψηφοφόρους με ανασχηματισμούς», ισχυρίζεται το κόμμα των «Σπαρτιατών» με σημερινή ανακοίνωσή του.

Το κόμμα υποστηρίζει ακόμη: «Μετά από το στραπάτσο των ευρωεκλογών και την απώλεια του “πλεονεκτήματος 41%”, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε να καθησυχάσει τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της ΝΔ, ειδικά στο θέμα του ΛΟΑΤΚΙ νομοσχεδίου, λέγοντας ότι “ασχοληθήκαμε πολύ με κάτι που αφορά λίγους” δείχνοντας, και ίσως φορτώνοντας τις ευθύνες στον Πατέλη. Σχεδόν ένα μήνα μετά δέχεται, με αφορμή τους κακούς του χειρισμούς και την υποστήριξη του στην woke ατζέντα, και εσωκομματικά πυρά και μάλιστα από κορυφαία στελέχη της παράταξης του».

Παράλληλα, οι «Σπαρτιάτες» αναφερόμενοι στις χθεσινές τοποθετήσεις των Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, σημειώνουν: «Χθες, δύο πρώην Νεοδημοκράτες πρωθυπουργοί, με αφορμή την παρουσίαση ενός βιβλίου, δεν έχασαν την ευκαιρία να του επιτεθούν: “Κάνει λάθος να επιμένει στο λάθος ο πρωθυπουργός” είπε ο Σαμαράς, “είναι ανάγκη να σταλθεί ηχηρό μήνυμα και προς τα Τίρανα και προς τα Σκόπια, γιατί ο δρόμος τους προς στην Ευρώπη εξαρτάται από την Ελλάδα” είπε ο Καραμανλής, εμφανιζόμενοι ως υπερασπιστές των εθνικών θέσεων, ξεχνώντας τις δικές τους υποχωρήσεις και την καταστροφική τους πολιτική».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι