«Σπαρτιάτες»: Που είναι η αυστηρή μεταναστευτική πολιτική της ΝΔ;

«Σπαρτιάτες»: Που είναι η αυστηρή μεταναστευτική πολιτική της ΝΔ;

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία για τη μεταναστευτική πολιτική της εξαπολύει το κόμμα «Σπαρτιάτες», με σημερινή ανακοίνωσή του.

 

Ειδικότερα, αναφέρει τα εξής: «Η Ελλάδα ακολουθεί μία πολιτική αυστηρής φύλαξης των συνόρων. Δεν θα μπαίνει όποιος θέλει στην Ελλάδα, ούτε και οι διακινητές θα καθορίζουν ποιος θα μπαίνει στη χώρα». Δηλώσεις κάποιου “ακροδεξιού” πολιτικού, του προέδρου των “Σπαρτιατών”; Όχι, είναι από συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, στις 5 Ιουνίου 2024 στον ANT1. Και όμως, όταν οι άνδρες του Λιμενικού κάνουν το καθήκον τους και προστατεύουν τα σύνορα μας, βρίσκονται κάποιοι που έχουν μπει παράνομα στην Ελλάδα και ζητούν να φυλακιστούν».

Ο Τζαβέντ Ασλάμ, προσθέτουν οι «Σπαρτιάτες», το 2006 και το 2012, είχε συλληφθεί στην Αθήνα για αξιόποινες πράξεις που τέλεσε στο Πακιστάν, για αδικήματα που σχετίζονται με παράνομη διακίνηση λαθρομεταναστών. Σήμερα, όμως, έχει αναγνωριστεί ως «πρόσφυγας» και κυκλοφορεί ελεύθερος πια ως πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας «Η ενότητα».

Το κόμμα σημειώνει ακόμη, ότι «πριν από λίγες ημέρες στη συγκέντρωση αριστερίστικων και αντιρατσιστικών οργανώσεων ήταν ομιλητής και ζήτησε να τιμωρηθούν και να πάνε φυλακή οι άνδρες του Λιμενικού, ως υπεύθυνοι για το ναυάγιο της Πύλου. Η προκλητική δήλωση ήρθε λίγες μόλις ημέρες μετά το ντοκιμαντέρ του BBC για pushback, που πολλές προοδευτικές εφημερίδες και sites αναδημοσίευσαν. Αυτή, λοιπόν, είναι η αυστηρή μεταναστευτική πολιτική της ΝΔ; Να κατηγορούνται από τον οποιονδήποτε και να κινδυνεύουν αυτοί που προστατεύουν τα σύνορά μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι