“Σπαρτιάτες” προς ΠΑΣΟΚ: Να πείτε στο λαό για τα οικονομικά του δικού σας κόμματος

Βουλή: Στην Ολομέλεια σήμερα το ν/σ για την ολοκλήρωση της κτηματογράφησης

Το κόμμα των “Σπαρτιατών”, με σημερινή ανακοίνωσή του, ζητεί απαντήσει για τα κονδύλια και τα χρέη του ΠΑΣΟΚ. Αφορμή στάθηκε η τροπολογία που αναμένεται να καταθέσει το ΠΑΣΟΚ για να διακοπεί η χρηματοδότηση προς το κόμμα “Σπαρτιάτες”.

«Οι “Σπαρτιάτες”, με απόλυτο σεβασμό στους πολίτες και το δημοκρατικό πολίτευμα, απευθύνουμε δημόσια πρόσκληση προς το ΠΑΣΟΚ και τον κ. Ανδρουλάκη προσωπικά, απαιτώντας να δώσει άμεσες και σαφείς απαντήσεις σε καίρια ζητήματα που αφορούν τη διαφάνεια, τη διαχείριση και τη στάση τους. Την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται στη δίνη της ακρίβειας, της φτώχειας και των εθνικών απειλών, είναι απλά εξοργιστικό να βλέπουμε πολιτικά κόμματα να αποφεύγουν τη λογοδοσία. Το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που έχει αναγάγει την εξαπάτηση των Ελλήνων σε επιστήμη, συνεχίζει να παριστάνει τον υπέρμαχο της δημοκρατίας και της προόδου, ενώ την ίδια στιγμή αποκρύπτει επιδεικτικά τις ευθύνες του και τα τεράστια χρέη του».

Στη συνέχεια, οι “Σπαρτιάτες” απευθύνουν τα εξής ερωτήματα προς το ΠΑΣΟΚ: «Στους Έλληνες πολίτες, που κάθε μέρα σφίγγουν το ζωνάρι για να επιβιώσουν, είναι αδιανόητο να παραμένουν στο σκοτάδι για ερωτήματα όπως: – Ποια είναι η πραγματική οικονομική κατάσταση του ΠΑΣΟΚ; – Σε ποιους χρωστάει το ΠΑΣΟΚ τα 440 εκατομμύρια ευρώ; – Γιατί δεν έχει το θάρρος να δημοσιοποιήσει πλήρως τα οικονομικά του και να απολογηθεί στον ελληνικό λαό; Εμείς δεν έχουμε τ΄ποτα να κρύψουμε. Λογοδοτούμε για όλα τα κρατικά κονδύλια. Το ΠΑΣΟΚ, αντίθετα, φαίνεται να κρύβεται πίσω από τα χρέη του, αρνούμενο πεισματικά να δώσει εξηγήσεις».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx