Σπίρτζης: Να πάνε στον εισαγγελέα αν βρήκαν “μαύρα ταμεία” στον ΣΥΡΙΖΑ

Σπίρτζης: Να πάνε στον εισαγγελέα αν βρήκαν “μαύρα ταμεία” στον ΣΥΡΙΖΑ

«Αν έχουν στοιχεία για μαύρα ταμεία στον ΣΥΡΙΖΑ ή σε άλλα κόμματα, παροτρύνω και τον κ. Αποστολάκη και τον κ. Κασσελάκη να πάνε στον Εισαγγελέα», δήλωσε ο κ. Σπίρτζης, μιλώντας στο ΟPEN σήμερα το πρωί, ενώ είπε για τον κ. Αποστολάκη, «δεν είναι στρατός ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ναυτικό και θα λέμε την πολιτική μας άποψη».

Για τις αποχωρήσεις των Τεμπονέρα, Κοτσακά και Τσιόκα από τα κομματικά όργανα, ο κ. Σπίρτζης τόνισε ότι «είναι πραγματικά τεράστια η υπομονή που έχουμε κάνει πάρα πολλοί με αυτά που συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ». Για τις τρεις αποχωρήσεις η Όλγα Γεροβασίλη είπε ότι «πρόκειται για μία πολύ δυσάρεστη εξέλιξη, άξια στελέχη και τα τρία».

Ο κ. Σπίρτζης όσον αγορά στα “μαύρα ταμεία” είπε: «’Έχουν πολύ μεγάλη ευθύνη, όσοι δεν μιλούν, απορώ με τους συντρόφους μου που δεν μιλούν, και βουλευτές και στελέχη. Εγώ δεν θα ακολουθήσω μια τέτοια διαδρομή. Η ενασχόληση με την πολιτική, δεν είναι κατά τη γνώμη μου ούτε καριέρα ούτε επάγγελμα. Μηχανικός είμαι στο γραφείο μου είμαι και δεν πρόκειται να σιωπήσω».

Και συνέχισε: «Κάποιοι το μόνο που επιδιώκουν προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες στον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι να κατασκευάζουν συνέχεια εσωτερικούς εχθρούς… Που αποσκοπεί; Αποσκοπεί στο να δημιουργεί εσωστρέφεια και να μην απολογηθεί ο κ. Κασσελάκης για την ήττα των Ευρωεκλογών, η οποία ήταν πάρα πολύ μεγάλη».

Για κάθε στέλεχος που διαφοροποιείται, «στοχοποιείται και με έναν τρόπο που θυμίζει φασίζουσες λογικές και αντιλήψεις» επισήμανε ο κ. Σπίρτζης.

«Σήμερα είναι αναγκαιότητα οι προοδευτικές δυνάμεις να συγκλίνουν και να εκφραστούν ενιαία», ειπε εν συνεχεία και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μιας ενιαίας Κεντροαριστεράς, με τον αποκλεισμό ίσως αναγκαίο ακόμα κι αν είναι για το Στέφανο Κασσελάκη.  «Ο ηγέτης αυτού του φορέα θα εκλεγεί από τη βάση», είπε, προσθέτοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε μια χαρισματική προσωπικότητα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx