Στ. Κασσελάκης: «Θερμά συγχαρητήρια» στον Κιρ Στάρμερ

Στ. Κασσελάκης: «Θερμά συγχαρητήρια» στον Κιρ Στάρμερ
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

«Θερμά συγχαρητήρια» στον Κιρ Στάρμερ και στους Εργατικούς για την «τεράστια νίκη» τους στο Ηνωμένο Βασίλειο απέστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

«Οι πέντε αποστολές των Εργατικών για την ανοικοδόμηση της Βρετανίας: 1) Μια δίκαιη οικονομική ανάπτυξη, 2) Αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, 3) Εισαγωγή μεταρρυθμίσεων στην αστυνομία και το δικαστικό σύστημα, 4) Δέσμευση για την αναδιάρθρωση του συστήματος υγείας και 5) Υπόσχεση να καταρρίψουν τα εμπόδια στις ευκαιρίες, να δείξουν το δρόμο προς τα εμπρός σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη», έγραψε ο Στ. Κασσελάκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι