Στα Ιεροσόλυμα η κηδεία του 26χρονου Ιωνά – Επιμνημόσυνη δέηση στη Θεσσαλονίκη

Η Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο Τελ Αβίβ – Συγκινεί ο πατέρας του Ίωνα Καρούση

Επιμνημόσυνη δέηση – ταυτόχρονα με την κηδεία στο Ισραήλ – πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, στη μνήμη του 26χρονου Ιωνά Καρούση. Ο Ιωνάς τάφηκε στο ελληνορθόδοξο νεκροταφείο των Ιεροσολύμων.

Ο άτυχος φοιτητής βρέθηκε κοντά στο σημείο της επίθεσης των Παλαιστινίων είτε για ψώνια είτε επειδή κατέγραφε το σταθμό για εργασία του στην αρχιτεκτονική όπου φοιτούσε. Ο θείος του είπε ότι ο Ιωνάς ήταν ειρηνιστής και έκανε τη θητεία του στο Ισραήλ, «εκ του νόμου, αφού εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε και είχε την υπηκοότητα μαζί με την ελληνική». Γεννήθηκε στο Τελ Αβίβ, όπου ειχαν μεταναστεύσει από το 1988 οι ιατροί γονείς του για επαγγελματικούς λόγους. Ο 26χρονος, παράλληλα με τις σπουδές του, εργαζόταν στο Ιατρικό Κέντρο Hadassah στο Κέντρο Νευροανοσολογίας, που διηύθυνε ο καθηγητής νευρολογίας πατέρας του. Ο Ιωνάς επισκεπτόταν συχνά την Θεσσαλονίκη για διακοπές.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx