Στα σύνορα ο Γκουαϊδό για να φέρει ανθρωπιστική βοήθεια

Στα σύνορα ο Γκουαϊδό για να φέρει ανθρωπιστική βοήθεια

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας Χουάν Γκουαϊδό θα αναχωρήσει συνοδεία υποστηρικτών του για τα σύνορα της χώρας με την Κολομβία, όπου σκοπεύει να παραληφθεί για να διανεμηθεί η ανθρωπιστική βοήθεια που έχουν στείλει οι ΗΠΑ, ανακοίνωσε εκπρόσωπός του.

«Βουλευτές της Εθνοσυνέλευσης», στην οποία κυριαρχούν οι αντίπαλοι του προέδρου Νικολάς Μαδούρο, «θα συνοδεύσουν τον πρόεδρο Χουάν Γκουαϊδό στην αυτοκινητοπομπή», αναφέρει μήνυμα το οποίο εστάλη σε δημοσιογράφους από το γραφείο Τύπου του 35χρονου αντιπολιτευόμενου, τον οποίο έχουν αναγνωρίσει ως τον μεταβατικό πρόεδρο της Βενεζουέλας περίπου πενήντα κυβερνήσεις.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι