Σταθμευμένο ΙΧ σε αυλή, κύλησε και πάτησε την μητέρα του ιδιοκτήτη του

Σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών: Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 17χρονη

Το οικογενειακό δράμα έλαβε χώρα σε μικρό χωριό του δήμου Πύλης Τρικάλων, όπου άνδρας που ασχολείται πολιτικά με τον δήμο, είχε πάει να δει τους ηλικιωμένους γονείς του.

Ο άνδρας στάθμευσε το ΙΧ στην αυλή του πατρικού του, η οποία όμως έχει κλίση. Η 78χρονη μητέρα του κατόχου του ΙΧ βρέθηκε στην αυλή πίσω από το ΙΧ, όταν αυτό ξαφνικά άρχισε να τσουλάει, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Η γυναίκα διακομίσθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου διασωληνώθηκε, όμως λίγη ώρα αργότερα, κατέληξε. Δεν έγινε γνωστό το αίτιο για το οποίο δεν λειτούργησε το χειρόφρενο. Προ 20 ημερών μια γυναίκα οδηγός αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα στην Κοζάνη. Είτε δεν τράβηξε καλά το χειρόφρενο είτε αυτό λύθηκε, και στην προσπάθεια της οδηγού να σταματήσει το όχημά της στην κατηφόρα, τραυματίσθηκε σοβαρά καθώς “συνεθλίβη” ανάμεσα στο δικό της αυτοκίνητο και σε άλλο σταθμευμένο όχημα, όπου τελικά “φρέναρε” τελικά το διό της.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι