Στη Γερμανία τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στη Γερμανία τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Με τον καγκελάριο και με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Γερμανίας θα συναντηθεί ο Κ. Μητσοτάκης

Στο Βερολίνο μεταβαίνει τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας και θα συναντηθεί με τον Γερμανό Καγκελάριο Όλαφ Σολτς. Ειδικότερα, τη Δευτέρα, στις 17:30 (τοπική ώρα), ο Πρωθυπουργός θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον αρχηγό της γερμανικής αξιωματικής αντιπολίτευσης και Πρόεδρο του CDU Φρίντριχ Μερτς, στο Ίδρυμα Konrad Adenauer. Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα έχει συζήτηση με τον κ. Μερτς, στο πλαίσιο εκδήλωσης του Ιδρύματος.

Την Τρίτη, στις 11:00, ο Πρωθυπουργός θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Καγκελάριο της Γερμανίας Όλαφ Σολτς στην Καγκελαρία. Θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες των αντιπροσωπειών των δύο χωρών και δηλώσεις στον Τύπο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι