Στη ΜΕΘ εμβολιασμένος βουλευτής της ΝΔ (upd)

Στη ΜΕΘ εμβολιασμένος βουλευτής της ΝΔ

Τις δύο δόσεις του εμβολίου της AstraZeneca είχε κάνει ο 40χρονος βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Φίλιππος Φόρτωμας, που παρουσίασε βαριά πνευμονία και κρίθηκε αναγκαίο χθες να μπει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας. Εκεί εν συνεχεία κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, 12 ώρες μετά αποσωληνώθηκε γιατί παρουσίασαν βελτίωση οι δείκτες.

Ο βουλευτής, που καλώς εχόντων των πραγμάτων αύριο σύμφωνα με το περιβάλλον του θα μεταφερθεί σε απλή κλίνη Covid, δεν είχε κάνει την τρίτη δόση. Κατάγεται από την Τήνο, είναι  άγαμος και έχει σπουδάσει ιστορικός. Υπήρξε μέλος της Φοιτητικής Παράταξης της Νέας Δημοκρατίας (ΔΑΠ/ΝΔΦΚ) στο Πανεπιστήμιο, Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Πολιτικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ για θέματα ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής.

Παράλληλα ήταν πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Δάφνης/Υμηττού, στον οποίο και υπήρξε δημοτικός σύμβουλος. Έχει εργασθεί στην ιδιωτική εκπαίδευση και ερευνητικά στο αρχείο του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Από το 2016 έως το 2019 ήταν αναπληρωτής γραμματέας της Γραμματείας Οικουμενικού Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι