Στη ΜΕΘ ο γιατρός πατέρας – Στο νοσοκομείο όλη η εξαμελής οικογένεια

α rapid και self test που πήραν πιστοποίηση

Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται διασωληνωμένος ένας 49χρονος γιατρός χωρίς υποκείμενα νοσήματα.

Ο γιατρός είναι πνευμονολόγος και εργαζόταν στην κλινική Cοvid του νοσοκομείου, όπου και κατά πάσα πιθανότητα κόλλησε. Στο ίδιο νοσοκομείο, σε κλίνη Covid με σχετικά έντονα συμπτώματα νοσηλεύεται η σύζυγός του, ενώ νοσηλεύονται χωρίς σοβαρά συμπτώματα και τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της οικογένειας.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ πρόκειται για τον 14ο υγειονομικό του Νοσοκομείου Λαμίας που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, ενώ 18 υγειονομικοί κατέληξαν από τον ιό.

Περίπου 5.000 υγειονομικοί έχουν νοσήσει έως τώρα. Εξ αυτών, τουλάχιστον 300 έχουν νοσηλευτεί. Δέκα υγειονομικοί που διασωληνώθηκαν κατάφεραν να ξεπεράσουν τη νόσο αλλά 18 όχι.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι