Στη Μόσχα ο Μητσοτάκης… Συναντήσεις με Μεντβέντεφ, Λαβρόφ

Στη Μόσχα ο Μητσοτάκης… Συναντήσεις με Μεντβέντεφ, Λαβρόφ

Επίσκεψη στη Μόσχα πραγματοποιεί σήμερα και αύριο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Μητσοτάκης, θα συναντηθεί, μεταξύ άλλων, με τον πρωθυπουργό της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Θα έχει επίσης συναντήσεις τον πρόεδρο της Δούμα, Βιατσεσλάβ Βολοντίν, ενώ θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας παρατιθέμενο από τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Σεργκέι Λαβρόφ. Ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί και με Έλληνες επιχειρηματίες.

Η Ελλάδα ενδιαφέρεται για τις ρωσικές επενδύσεις στον τουρισμό, το εμπόριο, τις μεταφορές και στα ακίνητα, όπως επίσης και για την συμμετοχή της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο πρόγραμμα των ιδιωτικοποιήσεων, δηλώνει, σε εκτενή συνέντευξή του στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS, δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι