Στη Θήβα παρουσιάσθηκε ο Στέφανος Κασελάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Αποστασία ή διάσπαση; Μάκης Ανδρονόπουλος

Στη Θήβα παρουσιάσθηκε στις 16:00 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ώστε να υπηρετήσει για 20 ημέρες, όπως ορίζει ο νόμος για όσους απόδημους είναι άνω των 35 ετών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, φρεσκοκουρεμένος, λίγο πριν φορέσει τα χακί, συνομίλησε με πολίτες και τοπικούς παράγοντες, ενώ έκανε και μερικά ψώνια πριν μπει στο στρατόπεδο. Αρκετοί μάλιστα ήταν εκείνοι που τον αγκάλιασαν και του εύχονταν «καλός πολίτης». Τον συνόδευε ο πατέρας του και ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σαρακιώτης, καθώς και η Δώρα Αυγέρη.

Ο κ. Κασσελάκης έκανε, μεταξύ άλλων, μια στάση σε κατάστημα με οπτικά για να αγοράσει φακούς επαφής και αργότερα σε δηλώσεις του ανέφερε: «Ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή. Είναι τιμή μου να είμαι εδώ να υπηρετήσω την πατρίδα μου ως ένας απόδημος που έχει επιστρέψει να προσφέρει στον τόπο του. Εδώ στη Θήβα έζησε και η μητέρα μου ένα μικρό χρονικό διάστημα».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι