Στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη αύριο ο υπουργός Εξωτερικών

Στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη αύριο ο υπουργός Εξωτερικών

Στη Βοσνία –  Ερζεγοβίνη θα μεταβεί αύριο Παρασκευή 29 Ιανουαρίου ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όπου σύμφωνα με ανακοίνωση του ο υπουργός θα έχει διαδοχικές συναντήσεις στο Σεράγεβο με πολλούς πολιτικούς.

Συγκεκριμένα, θα συναντηθεί με την ομόλογό του Δρ. Bisera Turković, αναπληρώτρια πρόεδρο του Συμβουλίου Υπουργών και υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, με τον πρόεδρο του Συμβουλίου Υπουργών Zoran Tegeltija, με τα μέλη του συλλογικού Προεδρείου της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης και ειδικότερα, με τον Milorad Dodik (πρόεδρο), τον Željko Komšić και τον Šefik Džaferović, καθώς και με τον υφυπουργό Εξωτερικών Josip Brkić.

Οι συζητήσεις αναμένεται, μεταξύ άλλων, να εστιασθούν σε θέματα ενίσχυσης της διμερούς συνεργασίας, στην ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων, στην ασφάλεια και σταθερότητα της περιοχής, καθώς και στις ευρύτερες περιφερειακές εξελίξεις.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι