Στη Βουλή μήνυση κατά του Κώστα Καραμανλή από τραυματία στα Τέμπη

Ποιοι αντιδρούν στην υποψηφιότητα του Κ. Καραμανλή

Στη Βουλή διαβιβάστηκε δικογραφία σχετικά με τα Τέμπη που αφορά στον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος του κοινοβουλίου Αθ. Μπούρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικογραφία, που διαβιβάστηκε από τον υπουργό Δικαιοσύνης σύμφωνα με το νόμο περί «ποινικής ευθύνης υπουργών», σχετίζεται με μήνυση που υπέβαλε εναντίον του Κώστα Καραμανλή, τραυματίας του σιδηροδρομικού δυστυχήματος της 28ης Φεβρουαρίου 2023 στα Τέμπη.

Σημειώνεται εξάλλου, ότι την ερχόμενη Τετάρτη θα συζητηθεί στην ολομέλεια της Βουλής το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για «τη διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι