Στην Άγκυρα ο Αιγύπτιος πρόεδρος

Στην Άγκυρα ο Αιγύπτιος πρόεδρος
EPA/TURKISH PRESIDENTIAL PRESS OFFICE HANDOUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποδέχθηκε σήμερα στην Άγκυρα τον Αιγύπτιο ομόλογό του Αμπντέλ Φατάχ αλ-Σίσι, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη που έχει, μεταξύ άλλων, στόχο να βάλει τέλος σε πολυετείς διενέξεις μεταξύ των δύο χωρών. Θα συζητήσουν και το Παλαιστινιακό ζήτημα πάντως, όπου ομονοούν.

Ο Ερντογάν, ο οποίος είχε επισκεφθεί τον Σίσι το Φεβρουάριο στο Κάιρο, αντάλλαξε με τον Αιγύπτιο ηγέτη χειραψία κατά την κάθοδο του τελευταίου από το αεροπλάνο, σύμφωνα με τις εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την τουρκική προεδρία. Οι δύο άνδρες πρόκειται να υπογράψουν σήμερα σειρά συμφωνιών, ενώ γύρω στις 17:00 θα μιλήσουν στους δημοσιογράφους, όπως ανακοινώθηκε από την τουρκική προεδρία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx