Στην Αθήνα ο πρίγκιπας Κάρολος για την 25η Μαρτίου

Ζάκυνθος

Στις 24 Μαρτίου αναμένεται να αφιχθεί στην Αθήνα ο πρίγκιπας Κάρολος σύμφωνα με ενημέρωση του Μεγάρου Μαξίμου.

«Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και η Δούκισσα της Κορνουάλης θα επισκεφθούν την Αθήνα στις 24 και 25 Μαρτίου, έπειτα από πρόσκληση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, για να παραβρεθούν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του Μπριζίτ δεν θα παραβρεθούν στους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 με την αιτιολογία της πανδημίας. Το Παρίσι μπαίνει σε σχετικά σκληρό lockdown απόψε, όμως ο Μακρόν είχε ενημερώσει πριν από δέκα ημέρες ότι δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στην πρόσκληση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι