Στην Αθήνα ο πρόεδρος της Γερμανίας: Συνάντηση με ΠτΔ

Στην Αθήνα ο πρόεδρος της Γερμανίας: Συνάντηση με ΠτΔ

Έχουμε το ίδιο όραμα για την Ευρωπαϊκή Ένωση, τόνισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος υποδεχόμενος τον ομόλογό του της Γερμανίας, Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ.

H συχνότητα των επισκέψεων και το εξαιρετικό κλίμα των συζητήσεων, αποδεικνύει το άριστο σημείο, στο οποίο βρίσκονται οι διμερείς σχέσεις, είπε ο κ. Παυλόπουλος, τονίζοντας ότι η επίσκεψη πραγματοποιείται σε μια περίοδο που η Ελλάδα κάνει νέα εκκίνηση μετά τη μνημονιακή περίοδο.

Νωρίτερα ο κ. Σταϊνμάιερ είχε καταθέσει στέφανο στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης τον υποδέχθηκε η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έφη Αχτσιόγλου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι