Στην δημοσιότητα συνομιλία Ντόναλντ Τραμπ – Ζελένσκι

Απέκλεισε την Ιαπωνία από ταξιδιωτικούς περιορισμούς ο Τραμπ – Βρήκε "μεγαλειώδες" το ολυμπιακό στάδιο

Μία συνομιλία που είχε ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Ουκρανό ομόλογο του, έδωσε την δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος. Σε αυτήν ο πρόεδρος των ΗΠΑ συνεχάρη τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι για την εκλογική νίκη του.

Ο Τραμπ έχει δηλώσει επανειλημμένα πως οι Δημοκρατικοί ήθελαν λεπτομέρειες για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε στις 21 Απριλίου με τον Ζελένσκι, ωστόσο οι βουλευτές που διεξάγουν την έρευνα για ενδεχόμενη παραπομπή του Τραμπ, ουδέποτε είχαν επικεντρώσει στο τηλεφώνημα αυτό.

Μια άλλη τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στους δύο ηγέτες στις 25 Ιουλίου έδωσε το έναυσμα για την έρευνα για ενδεχόμενη παραπομπή του Τραμπ. Οι Δημοκρατικοί έχουν υποστηρίξει πως ο Τραμπ καταχράστηκε την προεδρική εξουσία του ασκώντας πίεση στον Ζελένσκι να διεξαγάγει έρευνα σε βάρος του πολιτικού αντιπάλου του, πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Στο τηλεφώνημά του τον Απρίλιο, ο Τραμπ προσκάλεσε τον Ζελένσκι να επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο.  «Έχουμε πολλά πράγματα να πούμε, αλλά είμαστε μαζί σου μέχρι τέλους», δήλωσε ο Τραμπ σύμφωνα με τη σύνοψη αυτής της τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι