Στην Ελλάδα ο πρόεδρος του λιβυκού κοινοβουλίου

Ανοίγουν στις 10 Ιανουαρίου τα σχολεία – Περισσότερα τεστ

Ανακοίνωση εξέδωσε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών για την επίσκεψη του προέδρου του λιβυκού κοινοβουλίου Αγκίλα Σάλεχ και την συνάντηση που θα έχει με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια.

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ σημειώνει: «Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα συναντηθεί την Παρασκευή 2 Ιουλίου με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Λιβύης Αγκίλα Σάλεχ, ο οποίος θα βρίσκεται στην Αθήνα προσκεκλημένος του Προέδρου της Βουλής Κωνσταντίνου Τασούλα.

Στο επίκεντρο των συνομιλιών αναμένεται να βρεθούν οι διμερείς σχέσεις Ελλάδας-Λιβύης, οι επερχόμενες εκλογές στην Λιβύη, καθώς και οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή. Υπενθυμίζεται ότι θα είναι η δεύτερη συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Λιβύης φέτος, μετά την συνάντηση που είχαν στην Αλ Κούμπα της Λιβύης τον περασμένο Απρίλιο».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι