VIDEO

Στην φρεγάτα ¨Ύδρα”, στην Ερυθρά, ο Νίκος Δένδιας

Στην φρεγάτα ¨Ύδρα”, στην Ερυθρά, ο Νίκος Δένδιας

Τη φρεγάτα «ΥΔΡΑ» η οποία βρίσκεται εν πλω στην Ερυθρά Θάλασσα, στο πλαίσιο της Επιχείρησης  “Ασπίδες” επισκέφθηκε ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας.

Ο υπουργός Άμυνας συνοδευόταν από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δημήτριο Χούπη και τον αρχηγό ΓΕΝ αντιναύαρχο Δημήτριο – Ελευθέριο Κατάρα. Μετέβη στο Τζιμπουτί, από όπου τον πατέλαβε ελικόπτερο της φρεγάτας και τον μετέφερε στο πολεμικό πλοίο.

Σε ανάρτησή του έγραψε: «Με ιδιαίτερη τιμή βρέθηκα συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δημήτριο Χούπη και τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Δημήτριο Ελευθέριο Κατάρα ΠΝ στην φρεγάτα «Ύδρα», που περιπολεί στον κόλπο του Άντεν, στο πλαίσιο της @EUNAVFORASPIDES, προστατεύοντας τα εθνικά μας συμφέροντα σε περιοχή κινδύνου».

Αυτά περίπου είπε και στους ενστόλους, όπως μπορείτε να ακούσετε στο κατωτέρω βίντεο. Ο υπουργός ενημερώθηκε επί τόπου και για την συνεννόηση και τα πράγματα στο πεδίο όσον αφορά τις μετέχουσες ευρωπαϊκές δυνάμεις, αλλά και για το επίπεδο συνεργασίας με άλλα κράτη που έχουν στην περιοχή πολεμικά πλοία.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι