Στην Κωνσταντινούπολη για τα Θεοφάνεια ο υφυπουργός Εξωτερικών και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Στην Κωνσταντινούπολη για τα Θεοφάνεια ο υφυπουργός Εξωτερικών και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Στην εορτή των Θεοφανείων στην Κωνσταντινούπολη η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από τον υφυπουργό Εξωτερικών

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας, θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να παραστεί στον εορτασμό των Θεοφανείων στο Οικουμενικό Πατριαρχείο το Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2024, εκπροσωπώντας το υπουργείο Εξωτερικών. Εκεί θα βρίσκεται και ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης. Ήδη βρίσκεται εκεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Κατά την παραμονή του στην Κωνσταντινούπολη, ο κ. Κώτσηρας θα γίνει δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Συνδέσμου Υποστήριξης Ρωμαίικων Κοινοτικών Ιδρυμάτων. Ο κ. Κασσελάκης ανακοίνωσε ότι θα συναντηθεί με τον πατριάρχη Βαρθολομαίο αλλά και με τον δήμαρχο της Πόλης, Εκρέμ Ιμάμογλου. Ο κ. Ανδρουλάκης συναντήθηκε σήμερα με τον Πατριάρχη, ο οποίος τον ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον του για την ομογένεια, αλλά και για την Ίμβρο και Τένεδο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι