Στην Πάτρα έφτασε το πρώτο πλοίο από Ιταλία, ύποπτο κρούσμα κορονοϊού σε καραντίνα

Στην Πάτρα έφτασε το πρώτο πλοίο από Ιταλία, ύποπτο κρούσμα κορονοϊού σε καραντίνα

Στελέχη του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Διοίκησης πραγματοποιούν ελέγχους και σε όσους ετοιμάζονται να ταξιδέψουν από την Πάτρα προς την Ιταλία.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, έφτασε στο λιμάνι της Πάτρας, το πρώτο πλοίο από το Μπάρι της Ιταλίας.

Kλιμάκια του ΕΟΔΥ )Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Διοίκησης) βρίσκονται ήδη στο χώρο ελέγχου των αφίξεων, ώστε να εφαρμοστούν πρακτικά τα μέτρα πρόληψης και ασφάλειας που ελήφθησαν κατά τη χθεσινή σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας για τον κορονοϊό.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, στελέχη του ΕΟΔΥ κάνουν ελέγχους και σε όσους ετοιμάζονται να ταξιδέψουν από την Πάτρα προς την Ιταλία.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα συναγερμός σήμανε στην Πάτρα, έπειτα από τη διακομιδή ενός άντρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, που θεωρείται ως ύποπτο κρούσμα κορονοϊού.

Ο 40χρονος άντρας υπεβλήθη σε τεστ γρίπης που βρέθηκε θετικό, και θα τεθεί για 48 ώρες σε καραντίνα, ώστε να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο πως έχει μολυνθεί από τον νέο φονικό ιό.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx