Στήριξη Κιλιτσντάρογλου σε Ερντογάν για επίθεση στα ελληνικά νησιά!

Στήριξη Κιλιτσντάρογλου σε Ερντογάν για επίθεση στα ελληνικά νησιά!

Πολεμικό κλίμα καλλιεργείται στο εσωτερικό της Τουρκίας από την κυβέρνηση Ερντογάν, στο οποίο συμπλέει πλέον και το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης, οι κεμαλιστές του CHP, με τον αρχηγό του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου να δηλώνει ότι θα στηρίξει τον πρόεδρο της Τουρκίας εάν πάρει απόφαση να επιτεθεί στα ελληνικά νησιά.

Σύμφωνα με ανταπόκριση του Μανώλη Κωστίδη στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Κιλιτσντάρογλου δήλωσε τα εξής: «Είναι επιτακτική ανάγκη να αυξήσουμε την πίεση σε Μεσόγειο και Αιγαίο. Αυτές οι δουλειές δεν γίνονται βγάζοντας το πλοίο και μετά αποσύροντάς το να λες “μακάρι να με καλέσει ο Μπάιντεν”. Αν έχεις ψυχή κάνε ένα βήμα για τα νησιά τα οποία καταλήφθηκαν και για τα στρατιωτικοποιημένα νησιά. Θα σε στηρίξουμε».

Οι συνεχείς φραστικές επιθέσεις του προέδρου Ερντογάν και του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κατά της Ελλάδας, αλλά και των χωρών του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, μονοπωλούν πλέον τις συζητήσεις στα τηλεοπτικά τουρκικά δίκτυα, σε συνδυασμό με τις επιχειρήσεις των τουρκικών δυνάμεων σε περιοχές της Συρίας που ελέγχονται από τις κουρδικές δυνάμεις.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι