Στις 15 Μαρτίου παρουσιάζεται στο στρατό ο Κασσελάκης

Στις 15 Μαρτίου παρουσιάζεται στο στρατό ο Κασσελάκης

Στις 15 Μαρτίου θα παρουσιαστεί στο στρατό ο πρόεδρος του Στέφανος Κασσελάκης, όπως ανακοίνωσε σύμφωνα με πληροφορίες σε σύσκεψη εργασίας που συμμετείχαν τα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά πληροφορίες, η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε για να γίνει αποτίμηση της παρουσίας των βουλευτών στην τριήμερη συζήτηση για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια στη Βουλή. Μία ημέρα προτού παρουσιασθεί, θα είναι ομιλητής στις 14 Μαρτίου, σε μεγάλη εκδήλωση για τις ευρωεκλογές, όπου θα παρουσιαστεί το ευρωπαϊκό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Θα παρουσιαστεί στο στρατόπεδο εκπαίδευσης του Αυλώνα για να κάνει στρατιωτική θητεία 20 ημερών στον Στρατό Ξηράς. Μετά το 20ήμερο της βασικής εκπαίδευσης, θα μπορεί να εξαγοράσει το υπόλοιπο της στρατιωτικής θητείας του, όπως προβλέπεται για Έλληνες απόδημους άνω των 35 ετών. Η αναβολή του έληξε στις 31 Δεκεμβρίου του 2023.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι