Στις μη “κατακόκκινες” περιοχές, τα καταστήματα λειτουργούν με click away

Με 158 ψήφους υπέρ πέρασε ο προϋπολογισμός

Αναφορικά με τα νέα μέτρα που τίθενται σε ισχύ από αύριο, Πέμπτη, στις 06:00, σε ολόκληρη την Ελλάδα, εκτός από τις 19 προβληματικές περιφέρειες, στην υπόλοιπη χώρα τα καταστήματα λιανεμπορίου θα λειτουργούν με τη διαδικασία της εξ αποστάσεως προαγοράς/προεπιλογής των αγαθών μέσω ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας για παραλαβή εκτός καταστήματος (click away).

Τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, καθώς και τα κομμωτήρια, τα καταστήματα περιποίησης και τα βιβλιοπωλεία λειτουργούν με τη διαδικασία του προκαθορισμένου ραντεβού. Αυτά δεν ισχύουν για τις ιδιαίτερα προβληματικές περιοχές, όπου τα καταστήματα παραμένουν κλειστά, και οι οποίες είναι: η περιφέρεια Αττικής και οι περιφερειακές ενότητες Αχαΐας, Αρκαδίας, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Λευκάδας (εκτός από το Μεγανήσι), Φθιώτιδας, Αργολίδας, Κορινθίας, Θεσπρωτίας, Άρτας, Σάμου, Βοιωτίας, Χίου, Αιτωλοακαρνανίας, Ρόδου, Ηρακλείου και Ευβοίας (εκτός από τη Σκύρο). Επίσης κλειστά είναι τα καταστήματα και στο δήμο Καλυμνίων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι