Στο Κίεβο για έβδομη φορά η πρόεδρος της Κομισιόν

Στο Κίεβο για έβδομη φορά η πρόεδρος της Κομισιόν

Η έβδομη φορά που μεταβαίνει στην Ουκρανία από την έναρξη του πολέμου.

Στην ουκρανική πρωτεύουσα Κίεβο έφτασε πριν από λίγο η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Κομισιόν) Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

«Η επίσκεψή μου στο Κίεβο σηματοδοτεί τη δεύτερη επέτειο του ρωσικού επιθετικού πολέμου κατά της Ουκρανίας. Έρχομαι για να γιορτάσω την εξαιρετική αντίσταση του γενναίου ουκρανικού λαού. Πρόσφατα κάναμε σημαντικές ανακοινώσεις όσον αφορά την οικονομική υποστήριξη προς την Ουκρανία, αλλά είναι επίσης πολύ σημαντικό να εκφράσουμε την ηθική μας υποστήριξη. Και φυσικά, αυτό το ταξίδι θα είναι η ευκαιρία να συζητήσουμε όλες τις πτυχές της ευρωπαϊκής μας υποστήριξης προς την Ουκρανία» επισήμανε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι