Στο κρατητήριο δημοσιογράφος της ΕΡΤ για ξυλοδαρμό της συζύγου του

Είναι προς τη σωστή κατεύθυνση οι νέοι Ποινικοί Κώδικες; Λέανδρος Ρακιντζής

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα, Τετάρτη, δημοσιογράφος της ΕΡΤ που ξυλοκόπησε τη σύντροφο και συνάδελφό του, για να του ασκηθούν διώξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΡΤ διέκοψε τη σύμβαση συνεργασίας μαζί του μετά την σύλληψη. Η σύζυγός του, με την οποία είναι σε διάσταση και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, πήγε χθες το μεσημέρι στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας στην Ομόνοια, φανερά χτυπημένη στο πρόσωπο και κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του δημοσιογράφου στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Τη νύχτα κρατήθηκε για να οδηγηθεί σήμερα το πρωί στην εισαγγελία. Η δημοσιογράφος δέχθηκε την εγκατάσταση κομβίου συναγερμού στο κινητό της. Δεν ξέρουμε αν είχε επαναληφθεί εξίσου βίαιο επεισόδιο στο παρελθόν.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx