Στο κρεβάτι του πόνου πήρε το Μετάλλιο του 41ου Δρόμου Θυσίας Διστόμου ο Γ. Νιάρος!

Στο κρεβάτι του πόνου πήρε το Μετάλλιο του 41ου Δρόμου Θυσίας Διστόμου ο Γ. Νιάρος!

Ένας αυτοδιοικητικός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλιάρτου Γιώργος Νιάρχος, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του κλαμπ δρομέων Aliartistas, ήταν ένας από τους 145 δρομείς των 11,2 χλμ που την περασμένη Κυριακή ξεκίνησαν από τον Καρακόλιθο για να τιμήσουν την Μνήμη των 228 θυμάτων των Γερμανών ναζί στο Δίστομο, το 1944.

Μερικές εκατοντάδες μέτρα πριν τον τερματισμό στη Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στο Δίστομο, ο Γ. Νιάρος είχε την ατυχία να τον εγκαταλείψουν οι δυνάμεις του και ενώ ήταν εκείνη την στιγμή 5ος στην σειρά για τερματισμό…

Ο πιο κοντινός αστυφύλακας κάλεσε αμέσως το ασθενοφόρο της διοργάνωσης, και ο εξαντλημένος δρομέας μεταφέρθηκε αστραπιαία στο Κέντρο Υγείας Διστόμου. Εκεί, μετά την παροχή της αναγκαίας ιατρικής βοήθειας και την διάγνωση, αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού, στην Αθήνα, με τις ευχές όλων μαζί του – δρομέων, κατοίκων, επισκεπτών/προσκυνητών.

Χθες, ο Δήμαρχος Διστόμου, Αράχωβας Αντίκυρας Γιάννης Σταθάς τον επισκέφθηκε στο Νοσοκομείο για να του ευχηθεί και να του επιδώσει το Μετάλλιο της συμμετοχής στον 41ο Δρόμο Θυσίας Διστόμου, καθώς και την αναμνηστική φανέλα της διοργάνωσης.

Σήμερα Πέμπτη ο Γ. Νιάρος αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει υγιής στον Αλίαρτο για τους αγώνες της Αυτοδιοίκησης!

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx