Στο Λονδίνο ο Νίκος Δένδιας

Εξώδικο του Δοξιάδη στον Καλπαδάκη – Δεν κατασκεύασα κανένα ψεύδος

«Ελλάδα και Ηνωμένο Βασίλειο συνδέονται με μακρά φιλία και συνεργασία, ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των λαών μας και κοινή βούληση για μία ισχυρή μελλοντική σχέση στη μετά-Brexit περίοδο, για την αντιμετώπιση κοινών προκλήσεων» έγραψε στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας μετά τη συνάντηση που είχε στο Λονδίνο με το Βρετανό ομόλογο του.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν, ήταν οι διμερείς σχέσεις μετά από την ολοκλήρωση του Brexit, οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και η πρόοδος των διερευνητικών συνομιλιών με την Τουρκία, καθώς και το Κυπριακό, ενόψει της άτυπης πενταμερούς συνάντησης που προγραμματίζεται για τις αρχές Μαρτίου με τη συμμετοχή των Ηνωμένων Εθνών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι