Στο Λουξεμβούργο για αφαίρεση της χοληδόχου κύστεως ο Γιούνκερ

Στο Λουξεμβούργο για αφαίρεση της χοληδόχου κύστεως ο Γιούνκερ

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Λουξεμβούργο προκειμένου “να υποβληθεί επειγόντως σε αφαίρεση της χοληδόχου κύστεως”, ανακοίνωσε σήμερα τη Επιτροπή.

Ο 64χρονος Γιούνκερ χρειάσθηκε να “συντομεύσει” τις διακοπές του στην Αυστρία και “να επανέλθει στο Λουξεμβούργο προκειμένου να υποβληθεί επειγόντως σε αφαίρεση της χοληδόχου κύστεως”, εξηγεί η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Βρυξέλλες.

Ο Γιούνκερ, ο οποίος βρίσκεται στην ηγεσία της Επιτροπής από το 2014 και του οποίου η θητεία εκπνέει τον προσεχή Οκτώβριο, χρημάτισε επίσης πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου από το 1995 έως το 2013.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι