Στο μνημείο του ΕΑΤ-ΕΣΑ κατέθεσε στεφάνι ο Κασσελάκης

Στο μνημείο του ΕΑΤ-ΕΣΑ κατέθεσε στεφάνι ο Κασσελάκης

Στο μνημείο του ΕΑΤ-ΕΣΑ, στο Πάρκο Ελευθερίας τίμησε την 50η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου καταθέτοντας στεφάνι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Τον πρόεδρο του κόμματος συνόδευαν στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Πάρκο Ελευθερίας. Ανάμεσά τους η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη, ο βουλευτής Νίκος Παππάς, ο Γιώργος Τσίπρας, η γραμματέας του κόμματος Ράνια Σβίγκου, ο Στέλιος Παππάς, ο Γιάννης Μαντζουράνης, ο Γιάννης Μπουρνούς.

Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες ημέρες είχε η πλευρά Κασσελάκη είχε προσεγγίσει τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να πληροφορηθεί αν υπάρχει η δυνατότητα ο πρόεδρος του κόμματος να πάρει μέρος στην πορεία για το Πολυτεχνείο. Η απάντηση ωστόσο ήταν αρνητική με τα μέλη της Νεολαίας να αναφέρουν ότι δεν σκοπεύουν να μπουν στο ίδιο κάδρο με τον νέο πρόεδρο στις τιμητικές εκδηλώσεις. Για αυτό το λόγο ο Στέφανος Κασσελάκης επέλεξε να τιμήσει την επέτειο καταθέτοντας στεφάνι στο Πάρκο Ελευθερίας και όχι στο Πολυτεχνείο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι