Στο νοσοκομείο η Μαριέττα Γιαννάκου – Ποιά είναι η διάγνωση

Στο νοσοκομείο η Μαριέττα Γιαννάκου – Ποιά είναι η διάγνωση

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ και πρώην υπουργός, Μαριέττα Γιαννάκου μεταφέρθηκε το βράδυ του Σαββάτου εκτάκτως στο Νοσοκομείο Ναυπλίου έπειτα από πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκαν.

Η βουλευτής  διαγνώστηκε  με λοίμωξη και αναμένεται να λάβει εξιτήριο μέσα στο επόμενο 24ωρο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Με βάση τις πληροφορίες, η κυρία Γιαννάκου βρισκόταν στο νομό Αργολίδας, όταν εμφάνισε συμπτώματα δύσπνοιας. Ως αποτέλεσμα, οδηγήθηκε περίπου στις 10 το βράδυ Σαββάτου στο Νοσοκομείο Ναυπλίου από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στόχος της εισαγωγής θα είναι να εξακριβωθεί από τους γιατρούς, τι ακριβώς πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει. Προς το παρόν υπάρχει παρακολούθηση της πορείας της υγείας της και όταν υπάρξει καθαρή εικόνα από τις εξετάσεις, αναμένεται να ακολουθήσει και η αντίστοιχη φαρμακευτική αγωγή.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx