Στο νοσοκομείο με κορονοϊό ο Λάρι Κινγκ

Ο Σταύρος Λυγερός για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Mε κορονοϊό νοσηλεύεται στο Λος Άντζελες ο βετεράνος δημοσιογράφος και παρουσιαστής του CNN, Λάρι Κινγκ, ηλικίας 87 ετών.

Στο παρελθόν ο γνωστός δημοσιογράφος έχει υποστεί καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό επεισόδιο, είχε παρουσιάσει και καρκίνο του προστάτη και του πνεύμονα, ενώ έχει και διαβήτη. Πέραν της προχωρημένης ηλικίας του, έχει πολλά υποκείμενα νοσήματα και η υγεία του είναι επιβαρυμένη. Σήμερα έγινε γνωστό ότι νοσηλεύεται εδώ και 10 μέρες με Covid.

Το τελευταίο 10ημερο είναι άρρωστος, αλλά ούτε η σύζυγος του, ούτε οι δύο γιοι του μπορούν να τον επισκεφθούν. O παρουσιαστής από τους επτά γάμους του απέκτησε και υιοθέτησε πέντε παιδιά, αλλά έχασε τα δύο τον περασμένο Αύγουστο. Ο γιός του έπαθε έμφραγμα σε ηλικία 65 ετών και η κόρη είχε ιδιαίτερα επιθετικό καρκίνο των πνευμόνων και πέθανε στα 51 της, 3 εβδομάδες μετά τον αδελφό της.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx