Στο νοσοκομείο το κοριτσάκι που βρέθηκε στα νερά του λιμανιού

Στο νοσοκομείο το κοριτσάκι που βρέθηκε στα νερά του λιμανιού

Στην Εντατική Μονάδα νοσηλεύεται το πεντάχρονο κοριτσάκι που εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στο λιμάνι του Πειραιά, από τον πλοίαρχο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου “Άγιος Νεκτάριος”. Το κοριτσάκι είχε χάσει τις αισθήσεις του και σώθηκε χάρη στην γρήγορη παρέμβαση του πλοιάρχου Απόστολου Λαζαρίδη προς το Λιμενικό.

Στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του Λιμενικού, ανέσυραν το παιδί από τη θάλασσα, του παρείχαν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (CARPA) και ανέκτησε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων», συνοδεία στελέχους του Λιμενικού και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη η 37χρονη μητέρα της μικρής για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πειραιά στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το πώς το ανήλικο κορίτσι βρέθηκε στη θάλασσα σε απόσταση περίπου 60-80 μέτρων από τον προβλήτα σύμφωνα με τις πρώτες καταθέσεις.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι