Στο πειθαρχικό βουλευτής της “Νίκης” για την δήλωση “οι χριστιανοί μοιράζουν χαστούκια”!

Στο πειθαρχικό βουλευτής της “Νίκης” για την δήλωση “οι χριστιανοί μοιράζουν χαστούκια”!

Η δήλωση του βουλευτή προκάλεσε την αντίδραση βουλευτών της ΝΔ.

Ο πρόεδρος της Νίκης, καλεί για εξηγήσεις τον βουλευτή του Νίκο Παπαδόπουλο μετά τα όσα είπε στη Βουλή που προκάλεσαν αντιδράσεις. Ο βουλευτής του κόμματος Νίκη, είπε μεταξύ άλλων πως «οι πιστοί χριστιανοί έχουν αρχίσει να μοιράζουν σφαλιάρες στις εκκλησίες»!

Η αναφορά έγινε για την επίθεση που δέχθηκε η βουλευτής της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη από μέλος του κόμματος Νίκη την Κυριακή (21/04/2024) στην εκκλησία!

Ο Δημήτρης Νατσιός έδειξε άμεσα αντανακλαστικά και η Νίκη ανέστειλε την κομματική ιδιότητα της γυναίκας, ενώ κάλεσε άμεσα για εξηγήσεις τον βουλευτή του, ο οποίος παραπέμπεται στο Πειθαρχικό αύριο Τρίτη (23/04/2024).

Πηγή: newsit.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι