VIDEO

Στο προεδρικό παρεκκλήσι άναψε ο Πούτιν κερί για τα θύματα της επίθεσης

Στο προεδρικό παρεκκλήσι άναψε ο Πούτιν κερί για τα θύματα της επίθεσης

Ο Πούτιν άναψε κερί για τα πάνω από 137 θύματα της επίθεσης στο συναυλιακό χώρο της Μόσχας. σε εκκλησάκι. Η σημερινή ημέρα έχει κηρυχθεί από χθες ημέρα πένθους για όλη τη Ρωσική Ομοσπονδία.

Σύμφωνα με τον βρετανικό τηλεοπτικό σταθμό Skynews άναψε το κερί σε εκκλησάκι που βρίσκεται σε άγνωστη τοποθεσία. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ ανακοίνωσε πάντως ότι ο Ρώσος Πρόεδρος πήγε σε μικρή εκκλησία που έχει ανεγερθεί στο κτήμα της προεδρικής κατοικίας στο Novo-Ogaryovo, στα δυτικά της Μόσχας.

Πάνω από 180 άτομα νοσηλεύονται ως τραυματίες, εγκαυματίες ή με προβλήματα στο αναπνευστικό λόγω της πυρκαγιάς στο συναυλιακό χώρο. Οι νεκροί είναι πάνω από 137 και αναμένεται να αυξηθούν.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι