Στο “κόκκινο” από αύριο Ζάκυνθος, Λασίθι, Χαλκιδική

α rapid και self test που πήραν πιστοποίηση

Σε έκτακτη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία αποφασίσθηκε ότι τα επιδημιολογικά δεδομένα τριών περιοχών είναι ανησυχητικά και καθώς η έγνοια των μεταλλάξεων ταλανίζει, κρίθηκε σκόπιμο να ληφθούν έκτακτα μέτρα.

Από αύριο μπαίνουν στο ‘κόκκινο’ η Χαλκιδική, το Λασίθι και η Ζάκυνθος,όπου χτες βρέθηκαν δύο θετικά κρουσματα (αντιδήμαρχος και υπάλληλος) και προχτές είχαν νοσήσει άλλοι δύο (ένας 25χρονος και μια 45χρονη).

Από αύριο, Δευτέρα, 1η Φεβρουαρίου, στις 6 το πρωί, στις περιφερειακές ενότητες Χαλκιδικής, Λασιθίου και Ζακύνθου ισχύουν τα εξής:
– Απαγόρευση κυκλοφορίας από 18:00 έως 05:00
– Δια ζώσης λειτουργία των Γυμνασίων από 01/02/2021
– Τηλε-εκπαίδευση για τα Λύκεια
– Χώροι Λατρείας: Πραγματοποίηση λειτουργιών με ανώτατο όριο τα 9 άτομα
– Λειτουργία λιανεμπορίου με τη μέθοδο click away και λειτουργία καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης, βιβλιοπωλείων, κομμωτηρίων και καταστημάτων προσωπικής περιποίησης με προκαθορισμένο ραντεβού (click-in-a-shop) και με 1 άτομο ανά 25τ.μ.
– Κλειστά τα καταστήματα τις Κυριακές

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι