Στο στόχαστρο ουκρανικού drone το κτίριο της ρωσικής FSB στο Μπέλγκοροντ

Στο στόχαστρο ουκρανικού drone το κτίριο της ρωσικής FSB στο Μπέλγκοροντ

Ουκρανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος έπληξε σήμερα το κτίριο της ρωσικής υπηρεσίας κρατικής ασφαλείας FSB στο Μπέλγκοροντ, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο τοπικές αρχές. Δεν υπάρχουν θύματα από την επίθεση, σύμφωνα με την ίδια πηγή, αν και το κτίριο υπέστη ζημιές.

Υπενθυμίζεται ότι το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε σήμερα ότι 58 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη καταρρίφθηκαν στη διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, μη επανδρωμένα αεροσκάφη καταστράφηκαν πάνω από τις ρωσικές περιφέρειες του Μπέλγκοροντ, του Μπριάνσκ, του Βορονέζ, του Κουρσκ, του Ριαζάν και του Λένινγκραντ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι